Billiga skor

Sponsrade länkar

Undvik webbutiker och satsa på fysiska skoaffärer där du med ögon och fingrar kan granska materialkvaliteten hos billiga skor.

Billiga skor
Köp billiga skor från säsongsutförsäljningar eller andra REA-kampanjer.

Sponsrade länkar

Att hitta funktionsdugliga – och snygga – skor för någon hundralapp är fullt möjligt. Satsa exempelvis på äldre kollektioner, konkursutförsäljningar eller billiga butiker som Skopunkten, Deichmann och Skoboo i Ullared. Du som letar efter billiga märkesskor – t.ex. billiga Converse eller DC-skor – tjänar mycket på att köpa skor på andra sidan Atlanten. I bästa fall gäller halva priset på skor i USA.

Snygga, billiga skor av hög kvalitet

Kvalitetsaspekten är i många fall bristfällig hos riktigt billiga skor. Du som vill minimera kostnaden för skorna bör därför tänka på att:

  • Billiga skor varierar mycket i pris. Undersök därför om kvaliteten på det enskilda skoparet är godtagbar. Känn på material hos foder och sula och undersök sömmar och fästen. Är sulan t.ex. slarvigt fastlimmad?
  • Köp företrädesvis billiga skor i en fysisk skobutik, såvida det inte rör sig om märkesskor. Då kan du i regel räkna med att skorna håller en viss minimikvalitet, varför ett onlineköp framstår som mindre riskabelt. Att köpa billiga skor mot bakgrund av en bild på nätet säger annars inte mycket.
  • Ute efter billiga märkesskor? Se upp för alla falskmyntare som försöker sälja oäkta märkeskopior!

För den som funderar på att köpa märkesskor från utländska nätbutiker är det extra viktigt att först prova skorna i någon svensk butik. Återköp till utlandet kan nämligen stå dig dyrt, då det är du som måste bekosta portot ifall skorna måste skickas tillbaka till utlandet.

Sponsrade länkar