Sandaler

Sponsrade länkar

Sandaler är lätta att handla på nätet; de är flexibla i det att de kan regleras på bredden och inte har något slut på framsidan. Den som har en normalformad fot behöver vanligtvis inte prova sandalerna på förhand.

Sandaler
Gladiatorsandaler med remmar och spännen helt i läder.

Sponsrade länkar

Sandaler är en typ av skor som med fördel kan köpas på nätet. Sandaler är nämligen mera flexibla än många andra skotyper eftersom de spänns fast med remmar eller kardborrband, vilket gör det möjligt att reglera sandalen efter fotens bredd. Eftersom sandalerna dessutom har fritt utrymme för tårna, är den exakta längden inte heller så viktig. Med andra ord kan de flesta personer med normalformade fötter utan problem köpa sandaler över nätet.

Flashiga damsandaler, men tråkiga herrmodeller

Sandaler för damer finns i en mängd olika utföranden; alltifrån nätta superhitsandaler till flashiga gladiatorsandaler med remmar och klack. Herrsandaler är emellertid mera homogena; klassiska lädersandaler eller sportsandaler av plast – typ Puma, Adidas eller Björn Borg – dominerar fortfarande.

Sandaler och populära märken

De kända skotillverkarna Timerland och Vagabond har flera sandaler i sina respektive skosortiment. Deras sandalmodeller fokuserar på stilren elegans, vilket även gäller det tyska märket Birkenstock. Björn Borg, Adidas, Nike och Puma tillverkar däremot så kallade sportsandaler med fotbädd av plast och kardborrspännen. Beträffande gladiatorsandaler dominerar emellertid märken som La Redoute, Asos, Burberry Porsum, Miss Sixty och Topshop. Därtill kommer naturligtvis billiga alternativ som DinSko och H & M.

Sponsrade länkar