Björn Borg skor

Sponsrade länkar

Björn Borg fokuserar på en symbios av design och bekvämlighet. Prissättningen är jämförbar med märken som Lacoste och Ecco.

Sponsrade länkar

Björn Borg är tveklöst ett av Nordens ledande varumärken inom skor och kläder. Märket grundades under det händelserika året 1989 och uppmärksammades snabbt tack vare sin nyskapande design. Designen är inspirerad från sporten, närmare bestämt Björn Borgs tennisframgångar på 1970-talet.

Lätta vardagsskor

Björn Borg lägger fokus på att tillverka lätta skor, däribland sneakers och ungdomliga herrskor. I sin helhet består sortimentet av sneakers, herrskor, boots, pups och stövlar. Majoriteten av skorna är försedda med företagets logga – tillika Björn Borgs signatur. Björn Borg skor online kan exempelvis köpas via hemsidan bjornborg.com samt via svenska mellanhänder, typ Brandos.

Attityd och bekvämlighet

En av anledningarna till att Björn Borg blivit ett populärt varumärke i skosammanhang ligger i det faktum att designen aldrig gör avkall på skornas bekvämlighet. Den som köper ett par skor från Björn Borg – i synnerhet ett par sneakers – får således ett par bekväma, men framför allt snygga, bruksskor. Prislappen på Björn Borgs skor är emellertid allt annat än bekväm. Räkna med ungefär samma prissättning som Lacoste – med andra ord en tusenlapp för ett par enkla vardagsskor.

Sponsrade länkar