Nilson skor

Sponsrade länkar

Nilson är en av många butikskedjor som sammanställt ett utbud av skor från olika tillverkare. Den röda tråden som genomsyrar Nilsons sortiment är moderna läderskor.

Sponsrade länkar

Nilson Shoes Group är i första hand en återförsäljare av högklassiga, klassiska läderskor. Sortimentet inrymmer såväl damskor som herrskor och säljs i butiker runt om i landet. Butikerna är i regel döpta efter varumärket och heter således Nilson Shoes (inte Nilsson skor). För att hitta din närmaste Nilsonbutik – besök varumärkets hemsida: nilsonshoes.com.

Nilson – modernt värre

Utbudet i Nilson skor inbegriper både billiga och dyra skomärken. Honnörsorden är kvalitet, mode – och läder. Majoriteten av skorna är nämligen tillverkade helt i skinn, oavsett om det rör sig om märken som Vagabond, Timberland eller Caterpillar. Du som jämför utbudet mellan olika butiker märker snabbt att priser och skomodeller kan variera en aning.

Europeisk storleksmärkning

Till gemensamheterna hör dock att storlekssättningen är europeisk. Men eftersom produktutbudet består av olika skomärken, kan skornas storlekssättning emellertid variera sinsemellan. Att du en gång köpt en sko från Nilson innebär således inte att du är förtrogen med företagets storlekssättning – Nilson skor består nämligen av en uppsjö olika skomärken. Därför är det alltid klokast att köpa skor från Nilson i fysiska butiker där skorna kan provas på förhand.

Sponsrade länkar