DC skor

Sponsrade länkar

DC är ett varumärke som i första hand tillverkar skor och kläder för extremsporter, däribland BMX, motorcross och skateboard.

Sponsrade länkar

Trots att det amerikanska varumärket DC knappt har 20 år på nacken, är märket etablerat och mäkta populärt världen över. Märkets omedelbara succé förklaras av att det tidigare inte fanns något klädmärke med inriktning mot just actionsporter. Detta trots att actionsporterna var ytterst populära bland ungdomar långt innan märket tillkom.

Skomodeller från DC även för vuxna

Trots att målgruppen för DC skor är barn, tillhandahåller märket även skostorlekar som passar vuxna användare. Produktutbudet delas in i DC skor barn, DC skor junior och DC för vuxna. Den som har större skostorlek än 46 kan emellertid få problem att hitta passande skor från DC. Liksom andra skotillverkare lönar det sig inte för DC att tillverka skor i storlekar större än 46, då kundgruppen för stora storlekar allmänt sett är mycket liten.

Billiga DC skor på nätet

Nätburna återförsäljare – typ Brandos, Iceman och Humbucker – har i regel 20 procent lägre prissättning jämfört med fysiska butiker. Den som däremot vill köpa DC skor i vanliga butiker bör vända sig till någon sportbutik med fokus på extremsporter som boxning, snowboard och BMX.

Sponsrade länkar