Vagabond skor

Sponsrade länkar

Vagabond är ett känt märke internationellt sett. Även i Sverige har märket en stark ställning på marknaden för skor, inte minst kängor.

Vagabond skor
Märkesskor i läder från Vagabond är stiliga i kombination med kostymer.

Sponsrade länkar

Vagabond är ett premiummärke i skovärlden. Varumärket grundades på 1960-talet och har hängt med sedan dess. I Sverige kan man köpa varumärket hos de återförsäljare som anges på märkets internationella hemsida: vagabond.com. Eurosko, Scorett och Håkansson är exempel på butikskedjor där märket finns representerat. På nätet finns Vagabond att köpa hos webbutiker såsom Brandos och Skoplejset.

Samma villkor oavsett återförsäljare

För skor från Vagabond gäller fina villkor för onlineköp, oavsett vilken mellanhand du än handlar hos. Exempelvis ingår 14 dagars fri returrätt, liksom leveransgaranti inom ett bestämt antal arbetsdagar.

Gängse storleksmärkning

För dig som köper Vagabond skor online kan det vara bra att känna till följande:

  • Vagabond skor tillämpar både europeisk och brittisk storlekssättning. Svenskar bör rätta sig efter EU-storlekarna. I de fall man beställer Vagabond från USA eller Storbritannien kan det hända att skorna enbart är märkta i lokala storlekar. Använd i så fall en översättningstabell på nätet för att omvandla den främmande storleksmärkningen till gängse EU-märkning.

Du som handlar dina skor via Vagabond.com behöver inte betala kortavgift i samband med nätköp. Somliga återförsäljare tar dock ut avgifter för kortbetalningar, trots att kortavgifter inte rimmar med lagens bokstav.

Sponsrade länkar