Duffy skor

Sponsrade länkar

Duffy är ett lågprismärke som riktat in sig mot målgruppen damer. Duffy håller alltid låga priser och medelhög kvalitet. Skorna kan i första hand köpas i fysiska skobutiker med lokal anknytning.

Sponsrade länkar

Duffy är en av de större tillverkarna av billiga damskor. Sortimentet inrymmer alltifrån ballerinaskor till klassiska pumps och stövletter. En klar fördel med Duffy är att märket har ett stort nät av återförsäljare runt om i landet. Man har satsat på att nå ut till lokala skohandlare på landsbygden; på så sätt finns det alltid en fysisk återförsäljare nära dig.

Duffy skor på nätet

Det finns åtminstone en handfull tillförligtliga butiker som säljer Duffy skor online, däribland följande:

  • Brandos – Sveriges största nätbaserade skobutik. Utbudet av Duffy omfattar i skrivande stund mellan fem och tio olika modeller, främst sandaletter och pumps.
  • Skotornet.se – nätbutik med ett tjugotal olika modeller från Duffy.
  • Kladkammaren.se – har en handfull olika skomodeller i sitt sortiment, främst stövlar och stövletter.
  • Ellos.se – har ett tiotal olika Duffymodeller, alltifrån sandaler till stövlar.

Duffy tillverkar däremot inte sportskor. Märket riktar i första hand in sig på skor till vardag och fest. Nätet har ett ganska skralt utbud av skor från Duffy – som tidigare nämnts vinner du mer genom att kontakta din lokala skohandlare. En fullständig förteckning över Duffys samarbetspartners finns på duffy.nu – märkets officiella hemsida.

Sponsrade länkar