Scorett skor

Sponsrade länkar

Scorett är en butikskedja med ca 80 butiker runt om i landet. Företaget säljer ett färdigkomponerat utbud av kvalitetsskor.

Sponsrade länkar

Scorett är namnet på en av Sveriges största skokedjor. Till skillnad från kedjor med lokal anknytning såsom Håkanssons och Johanssons, har Scorett ett rikstäckande butiksnät med 80 butiker jämnt fördelade mellan landsändorna. Butikerna består dels av regelrätta märkesbutiker, dels av andra skohandlare som tecknat försäljningsavtal med Scorett. Märkesbutikerna har samma utbud oavsett var du handlar, medan utbudet hos företagets avtalspartners kan vara desto mer begränsat. Utbudet i sin helhet finns ute på hemsidan Scorett.se. Dock kan man i skrivande stund inte handla skor på nätet.

Skor från Scorett – kända märken

Scorett fokuserar på kända märken. I sortimentet återfinns märken som Diesel, Vagabond, Tommy Hilfiger, Timberland och Replay. Scorett säljer alltifrån varmfodrade vinterskor till streetskor, kängor och stövlar. Inom ramen för företaget finns även ett begränsat utbud av barnskor. Priser, bilder och produktinformation för varje modell finns att tillgå på hemsidan.

Säljer även accessoarer

Till skillnad från andra stora skokedjor, säljer Scorett accessoarer såsom väskor, smycken och mössor. Den som köper någon skomodell bör passa på att ta en titt på butikernas accessoarer. Väskorna är exempelvis trendiga och förhållandevis billiga – ca 300 kr för en snygg handväska i läderlook.

Sponsrade länkar