Kavat skor

Sponsrade länkar

Kavat är ett varumärke med en tydlig nostalgistämpel. Märket har tillverkat omtyckta barnskor oavbrutet sedan 1940-talet.

Sponsrade länkar

Kavat är ett skomärke som väcker nostalgi hos de allra flesta som lever idag. Märket har tillverkat barnskor sedan 1940-talet, vilket innebär att de flesta föräldrar känner till Kavat sedan barnsben. Och märket är fortfarande ledande inom barnskor på den svenska marknaden. Skor från Kavat har – förutom det starka varumärket – ett antal verkliga fördelar:

  • Alla skor är tillverkade av tåligt skinn för att hålla måttet utomhus.
  • Skorna har mjukt stoppade kanter för att förebygga skoskav hos barnens växande fötter.
  • Skornas yttersulor är tillverkade av gummi, medan innersulan består av mikrofibrer i syfte att ge foten möjlighet att andas.
  • Skorna är lätta att rengöra för hand.
  • Sandalerna från kavat är försedda med en sluten framdel för att skydda tårna. Sandalerna i övrigt är öppna, vilket innebär att även tårna får sin beskedliga del av svalkan.

Kan gå i arv

Skor från Kavat är inte billiga inköp, trots att skorna visserligen är billigare än skor från globala kvalitetstillverkare. En stor del av skorna från Kavat är emellertid könsneutrala, vilket innebär att de med fördel kan gå i arv från flicka till pojke, eller tvärt om. På så sätt blir det ekonomiska utlägget inte lika kännbart för barnfamiljen.

Sponsrade länkar