Din sko

Sponsrade länkar

DinSko är Sveriges största lågpriskedja inom dam- och herrskor. Märkena i produktsortimentet är udda, men företaget satsar mer på moderna skomodeller än huvudkonkurrenten Skopunkten.

Sponsrade länkar

Din Sko – eller DinSko som också är en bruklig stavningsvariant – är Sveriges största skokedja med ett hundratal butiker runt om i Norden. Företagets signum är moderna skor till låga priser. Till skillnad från Skopunkten – som enbart fokuserar på billiga skor – är skorna från DinSko väl framme ur modesynpunkt.

Udda modeller i produktsortimentet

Modellutbudet på DinSko är allomfattande; samtliga skotyper finns representerade i kedjans välsorterade butiker. Skomärkena utgörs allt som oftast av udda lågprismärken – däribland det dominerande X-it – som varvas med företagets eget märke med samma namn. Genomsnittspriset på kedjans skor torde ligga runt 400 kr. Få skomodeller kostar i skrivande stund över 1000-lappen. Men även de modeller som ligger i denna prisklass är helt märkeslösa.

Hemsida med möjlighet till shopping online

DinSko har, förutom sitt omfattande butiksnät, också en hemsida med webbutik. Den som handlar via hemsidan får samma villkor gällande öppet köp och ångerrätt som den som handlar i varuhusen. Däremot tillkommer en fraktkostnad om 39 kr vid köp på nätet (i gengäld är somliga skor billigare online än i de fysiska butikerna). DinSko bjuder på frakten för dig som handlar för över 700 kr. Detta oavsett var i Sverige du bor.

Sponsrade länkar