Skopunkten

Sponsrade länkar

Skopunkten är en av Sveriges ledande lågpriskedjor. Modellutbud, pris och tillgänglighet talar till kedjans fördel, medan produkternas kvalitet ibland kan vara undermålig.

Skopunkten
Skopunkten har ett stort utbud av fina skor. Men hur är det med kvaliteten?

Sponsrade länkar

Skopunkten är en lågpriskedja som ägs av Nilson Group. Kedjan har ett trettiotal butiker runt om i Sverige, liksom två i Norge. Skopunktens genomsnittspris för ett par skor torde ligga runt 300 kr. Få modeller i butiken kostar mer än 600 kr, men skorna är å andra sidan helt märkeslösa. Ibland kan man hitta billiga kopior på märkesskor, t.ex. kopior på Converse för under 200 kr. Den som köper skor från Skopunkten har en trygghet i det faktum att företaget erbjuder 30 dagars bytes- och returrätt. Numera är det också möjligt att handla online på Skopunktens svenska hemsida (skopunkten.com).

Handla om möjligt i fysiska skovaruhus

Skopunktens skor är ofta tillverkade i lågprisländer, varför materialkvaliteten kan vara bristfällig. Du som handlar på Skopunkten bör om möjligt granska kvalitet i sömnad, sula och foder. Detta oavsett om skorna är tillverkade av plast, läder eller syntesmaterial. Skopunkten säljer även badskor, tofflor och inneskor och har inte minst ett rikt utbud av barnskor. Som förälder är det dock viktigt att kolla att barnskornas profil är rätt; en felaktig skoprofil kan nämligen vara direkt skadlig för ditt barns fötter.

Rikt utbud av modeller

Till Skopunktens fördelar hör dock att modellutbudet är rikt. Här hittar du gummistövlar, damskor med kilklack, kängor med nitar, löparskor, ballerinaskor och pumps – bara för att nämna några modelltyper.

Sponsrade länkar