Replay skor

Sponsrade länkar

Replay är ett renommerat italienskt klädmärke. Märkets fullständiga produktutbud finns att tillgå på varumärkets officiella hemsida replay.it.

Sponsrade länkar

Replay är en italiensk tillverkare av kläder och skor som grundades 1978 av entreprenören Claudio Buziol. Inledningsvis tillverkade företaget skjortor och t-shirts, men i framgångens fotspår utökade man sin verksamhet till att även omfatta jeans, skor, accessoarer och underkläder. Märket är i skrivande stund främst känt för sina designade jeans, men är även väl framme inom domänen märkesskor.

Moderna trender det primära

Replay skor kännetecknas i första hand av kvalitet och trender. Foder och utsida är t.ex. tillverkade i riktigt skinn, inte läderlook som många konkurrerande skotillverkare föredrar. En annan fördel med skorna är att tillverkningen sker i Italien, vilket garanterar en viss minimikvalitet. Skor från Replay passar i första hand unga konsumenter, inte minst kvinnor och tjejer som strävar efter att följa samtidens provokativa modeideal.

Replay skor online

Det största utbudet av Replay skor och kläder finns – föga förvånande – på märkets officiella hemsida replay.it. Här finns även en webbutik som inrymmer märkets alla produkter. Du kan även köpa Replay skor via någon av följande svenska återförsäljare:

  • Brandos. Sveriges ledande nätbutik inom skomode. Butiken har i skrivande stund 38 skomodeller från Replay.
  • Smartguy.se eller smartgirl.se – nätbaserad skobutik med ett fåtal modeller av Replay skor.
  • Någon av Scoretts 80 fysiska butiker i Sverige.

Marknaden för begagnade Replay skor är stor. Tradera och Blocket kan bidra med billiga modeller. Var noga med att inte köpa en falsk märkeskopia – i synnerhet om du handlar via auktionssajten Tradera.

Sponsrade länkar